Kiertelevä taikuri juhliin

Kiertelevä taikuri -ohjelmanumero on loistava valinta niin isompiin kuin pienempiin juhliin. Tässä ohjelmanumerossa taikuri kiertelee vieraiden joukossa esittäen taikuutta pienille ihmisryhmille kerrallaan. Kiertelevä lähitaikuri -ohjelma kestää tyypillisesti noin 1 – 3 tuntia ja siinä esitetään yleensä noin 5 – 10 minuuttia taikuutta per ”pöytäseurue”.

Kiertelevä taikuri -ohjelmanumero on loistava ohjelmanumero sellaisenaan, mutta se on myös yhdistettävissä esimerkiksi lavataikuusesityksen yhteyteen. Suosittu tilaus on 20 minuutin lavaesitys, jonka jälkeen ihmismäärästä riippuen 1 – 3 tuntia lähitaikuutta kierrellen pöydästä pöytään vieraiden joukossa.


Tuomas:


”Kiertelevä taikuri -ohjelmanumero on aivan loistava! Se toimii oikeastaan missä vain olosuhteissa, joissa kaivataan jotain ohjelmaa vieraille. Esiinnyn usein ruokailun ja kahvittelun välillä tai esimerkiksi muiden lavaesityksien ja puheiden välillä.


Kaikista ohjelmanumeroista Kiertelevä taikuri -ohjelmanumerossa ihmiset pääsevät todistamaan ja osallistumaan taikuuteen kaikista eniten.


Tämä ohjelmanumero sopii loistavasti esimerkiksi yritysten juhliin, isommille syntymäpäiväjuhlille tai tapahtumiin, kuten musiikkifestivaaleille VIP-tiloihin.”

Takaisin etusivulle