Lavataikuus on Hauskaa! Tunnelmaa nostattavaa! Teatraalista!

Taikuri Tuomas Seikku lavataikuus yrityksen juhlissa.

 

Lavataikuus on loistava valinta suurelle yleisölle. Esityksessä on paljon tilannekomiikkaa ja uskomatonta taikuutta, joka on suunnattu suurelle ylöiselle niin, että taikuus välittyy takariveille asti.

 

Lavataikuudessa Tuomas esiintyy asiakkaan toiveiden mukaan 15 – 45 minuuttia. Esityksessä Tuomas laittaa kaikkensa likoon, ottaa paljon kontaktia yleisöön sekä tekee toinen toistaan viihdyttävämpää ja taianomaisemopaa taikuutta tilannekomiikkaa unohtamatta.

 

Valitse Tuomaksen lavataikuus-esitys, jos haluat kunnon esityksen!

 

Tuomas:

 

“Lavataikuusesitys on kunnon show! Esitykseni alkaa usein sillä, että musiikki alkaa soimaan, astelen lavalle, ja jotain erikoista tapahtuu! Välillä nielen kokonaisen ilmapallon, toisinaan taion täyden kuohuviinipullon tyhjästä päivänsankarille nautittavaksi koko esityksen ajaksi.

 

Kuten muissakin taikatempuissani, myös lavataikuudessa taikuus tapahtuu normaaleilla arkipäivän esineillä. Yleensä lavataikuudessa temput ovat kuitenkin suurieleisiä, visuaalisia ja hyvin viihdyttäviä.”

 

Huom! Halutessasi voit pyytää tarjousta lavataikuuden ja kiertelevä taikuri -ohjelmanumeroiden yhdistelmästä! Ensin sovittu määrä lavataikuutta ja sitten vielä läheltä lähitaikuutta.

Takaisin etusivulle