Ohjelmaa juhiin!

Eri tilainteisiin ja tapahtumiin sopii erilaiset ratkaisut. Kenties suunnitteilla on syntymäpäiväjuhlat 50 juhlavieraalle tai pikkujoulut koko 200 henkiselle työpaikalle. Jokaiseen tapahtumaan löytyy ohjelma, jolla nostetaan tunnelma kattoon! Lue lisää ohjelmistosta painamalla alla olevia kuvia tai kysy lisää suoraan Tuomakselta!

Taikuri Tuomas Seikku taikapäivillä


Lähitaikuus

Lähitaikuusesitys on paras vaihtoehto pienemmälle yleisölle. Esityksessä sattuu ja tapahtuu. Tuomas ottaa paljon kontaktia yleisöön ja tilannekomiikka luistaa taikuuden ohella.

Taikuri Tuomas Seikku lavataikuus yrityksen juhlissa.


lavataikuus

Lavataikuus on loistava valinta suurelle yleisölle. Esityksessä on paljon tilannekomiikkaa ja uskomatonta taikuutta, joka on suunnattu suurelle ylöiselle niin, että taikuus välittyy takariveille asti.

Taikuri Tuomas Seikku esiintymässä Luova Työmaa markkinointitoimiston Oulun tupareilla.


Kiertelevä taikuri

Kiertelevässä lähitaikuudessa juhlien tunnelmaa nostatetaan siten, että Tuomas siirtyy ihmisjoukkoon esittämään taikuutta pienille ihmisryhmille kerrallaan. Tässä esiintymismuodossa taikuus tapahtuu kirjaimellisesti katsojien nenien alla.

Taikuri Tuomas Seikku esiintymässä lastentapahtumassa.s


lastentaikuus

Lastentaikuudessa lapsia ja lapsen mielisiä hämmästytetään uskomattomilla, hauskoilla ja tilannekoomisilla taikatempuilla. Tuomaksen lastentaikuudessa taikuus tapahtuu yhdessä lasten ja taikurin yhteisvoimin.

Takaisin etusivulle