Lähitaikuus

Lähitaikuusesitys on paras vaihtoehto pienemmälle yleisölle. Esityksessä sattuu ja tapahtuu. Tuomas ottaa paljon kontaktia yleisöön ja tilannekomiikka luistaa taikuuden ohella.

Lähitaikuudessa tehdään taikuutta normaaleilla arkipäivän esineillä kuten pelikorteilla kolikoilla, liinaoilla ja lusikoilla. Lähitaikuudessa ei tarvita mitään kummallisia apuvälineitä tai suuria liikuteltavia illuusiolaitteita, vaan taikuus tapahtuu kirjaimellisesti katsojien nenien alla, joskus jopa katsojien käsissä tai mielessä.

Tuomas tekee eripituisia lähitaikuusesityksiä. Esitykset voivat olla 15 – 60 minuuttia kestäviä. Kysy tarjousta haluamallasi esityksen kestolla!


Tuomas:

”Lähitaikuus on minun ehdoton suosikki esiintymistapa taikuudessa. Siinä voin tehdä mitä vain, eikä minun tarvitse huolehtia siitä, etteikö taikuus näkyisi joillekin katsojista.

Lähitaikuus on ihanan intiimiä ja tunteita herättävää, sillä taikuus tapahtuu niin lähellä katsojia. Siinä missä lavaesityksessä draivi on jatkuvasti kovasti päällä, on lähitaikuudessa mukava aina välillä rauhoittua ja antaa taikuuden puhua puolestaan. ”

Takaisin etusivulle