Taikuri
Tuomas Seikku

Taikuri Turku ‚Äď Taikuutta ja komiikkaa jo yli 15 vuoden kokemuksella Turussa!

Etsitkö
taikuria Turkuun?

Jos hait netist√§ ‚ÄĚtaikuri turku‚ÄĚ, tulit oikeaan paikkaan! Tuomas esiintyy s√§√§nn√∂llisesti lounas-Suomessa ja etenkin Turussa. Tuomaksen keikkamatka sujuu k√§tev√§sti ja nopeasti Turkuun, joten matka Turkuun ei tuota Tuomaksen esityshintoihin¬† lis√§kustannuksia.

Taikuri vai koomikko?

Saat molemmat!

 

Taikuri Tuomas Seikku on taikurikoomikko! 

 

Taikuri Turku:

 

Tuomas Seikku on karismaattinen ja sanavalmis taikuri, jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta ja jonka esitys ei jätä ketään kylmäksi. Hän rakastaa esiintymistä ja hyvän fiiliksen luomista yleisölle. Hänen tavoitteena onkin tuoda taikuus esille niin, että se se viihdyttää ja naurattaa ihmisiä mahdollisimman paljon. 

 

Tuomas on Suomen suurimman taikuriyhdistyksen Suomen Taikurit ry:n jäsen. 

 

 

Tuomas on ollut taikuri yli 15 vuotta, joten häneltä löytyy paljon kovan tason taikuutta ja esiintymiskokemusta!

Taikuri Tuomas Seikku tekee taikuutta juhlissa

Promovideo 2023

Taikuri Turku ‚Äď Ohjelmat

Eri tilainteisiin ja tapahtumiin sopii erilaiset ratkaisut. Kenties suunnitteilla on syntymäpäiväjuhlat 50 juhlavieraalle tai pikkujoulut koko 200 henkiselle työpaikalle. Jokaiseen tapahtumaan löytyy ohjelma, jolla nostetaan juhlien tunnelma kattoon!

Lue lisää ohjelmistosta painamalla alla olevia kuvia tai kysy lisää suoraan Tuomakselta!

taikuri tuomas seikku tekemässä lähitaikuutta ravintolassa.


Lähitaikuus

Close-up esitys on paras vaihtoehto pienemmälle yleisölle. Esityksessä sattuu ja tapahtuu. Tuomas ottaa paljon kontaktia yleisöön ja tilannekomiikka luistaa taikuuden ohella.

Taikuri Tuomas Seikku tekemässä lavataikuutta hotellissa


lavataikuus

Lavataikuus on loistava valinta suurelle yleisölle. Esityksessä on paljon tilannekomiikkaa ja uskomatonta taikuutta, joka on suunnattu suurelle ylöiselle niin, että taikuus välittyy takariveille asti.

Taikuri Tuomas Seikku tekemässä kiertelevää taikuutta juhlissa.


Kiertelevä taikuri

Kiertelevässä lähitaikuudessa juhlien tunnelmaa nostatetaan siten, että Tuomas siirtyy ihmisjoukkoon esittämään taikuutta pienille ihmisryhmille kerrallaan. Tässä esiintymismuodossa taikuus tapahtuu kirjaimellisesti katsojien nenien alla.

Taikuri Tuomas Seikku esiintyy lapsille


lastentaikuus

Lastentaikuudessa lapsia ja lapsen mielisiä hämmästytetään uskomattomilla, hauskoilla ja tilannekoomisilla taikatempuilla. Tuomaksen lastentaikuudessa taikuus tapahtuu yhdessä lasten ja taikurin yhteisvoimin.

Miksi valita Tuomas?

Laatu

Ammattitaitoista viihdyttämistä yli 15 vuoden kokemuksella 100% tyytyväisyydellä.

Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole esitykseen tyytyväinen, sinulta ei veloiteta mitään.

Asiakaspalvelu

Avoin kommunikointi & yhteydenottoihin vastaus yleensä alle tunnissa.

Asiakaskokemuksia

"Kiitos todella paljon esityksestäsi ja joustavuudestasi kaikkie teknisten laitteiden kanssa. Meillä porukka viihtyi todella ja tuli paljon kehuja sinun esityksestä."
"Naurua, iloa ja jännitystä riitti!
Huikea show!"
"Esitys oli hauska, vauhdikas & etenkin ilmapallo temppu aiheutti keskustelua myös jälkikäteen."
"Kiitokset esiintymisestä se tiesi paikkansa ja antoi aihetta jatkokeskusteluille, kun pohdimme (ja olimme erimielisiä), että miten taiat tehtiin.

Itse sanoisin, ett√§ yleis√∂n osallistaminen oli hieno ja toimiva juttu ja taiathan olivat varsin mainioita ja todella n√§pp√§r√§sti toteutettuja. Aika meni nopeasti sujuvaa showta seuratessa ja mielenkiinto pysyi hyvin yll√§ ja yleis√∂n ‚ÄĚlukeminen‚ÄĚ oli my√∂s todella ammattimaista."
"Tuomas Seikun ohjelmistossa on monipuolisia ja taitavia temppuja ja otti huomioon yksilöllisesti meidän juhlien sankarin sekä lapsivieraat.

Voimme lämpimästi suositella!"
"Tuomas teki hienoja temppuja ja moni jäikin miettimään loppu illaksi miten ne oli toteutettu. Tuomas oli myös hauska ja osasi ottaa yleisön haltuun.

Hänen kanssaan oli myös helppo ja joustava sopia asioista etukäteen ja kaikesta jäi oikein positiivinen mieli!"
Ulla, Yksityiset 50v Syntym√§p√§iv√§juhlat‚Äč‚Äč
Jaakko Kääriäinen
Jaakko Kääriäinen
15/04/2024
Syntymäpäiväkeikka, 50v Jyväskylässä, huhtikuussa 2024. Tuomaksella oli aivan mahtava show ja lähitaikuus esitys sen päälle. Vieraat on kiitelleet että hauskas oli. Tuomaksen kanssa oli miellyttävä sopia asioista etukäteen ja kaikki toimi kuten oli sovittu. Suosittelen Tuomasta esiintyjäksi juhliin!
Pia Palander
Pia Palander
21/03/2024
Yrityksemme 20 juhlavuoden juhlat. Palaute Taikuri Tuomaksen esityksestä on ollut loistavaa - suosittelemme Tuomasta yritysjuhliin kiitettävin arvosanoin. Kuninkaantien Liikenne Oy
Lilli Sippola
Lilli Sippola
29/11/2023
Naurua, iloa ja j√§nnityst√§ riitti! Huikea showūüĎć
Vili Kojo
Vili Kojo
11/11/2023
Olen nähnyt Taikuri Tuomaksen esityksiä jo monia, mutta jano ei sammu. Kertakaikkiaan mahtava show ja energia! Persoonallinen, elegantti ja lumoava show, mikä ei varmastikaan jätä ketään kylmäksi. Get on! 5/5! Ace of Spades!
veera hokka
veera hokka
10/11/2023
Todella viihdytt√§v√§ ja hauska esiintyj√§! ūü§©
aleksi sundell
aleksi sundell
10/11/2023
Himmee show mies!
anton haimi
anton haimi
10/11/2023
Lahjakas ja hyvällä huumorintajulla maustettu taitava taikuri! Iso suositus!

Tutustu Tuomakseen
somessa!

Tilaa Taikurikoomikko Tuomas Seikku Turkuun nyt!