Usein kysytyt kysymykset

taikurin_hinta_poseeraus_kuva

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin.

Yleisesti ottaen taikurien hinnat vaihtelevat 200 eurosta 1500 euroon. Taikurin hintaan vaikuttaa moni tekijä, kuten esityksen sijainti, esityksen luonne, yleisön määrä sekä esityksen toivottu kesto. Taikureiden hintoihin vaikuttaa myös se, että onko taikuri harrastaja, puoliammattilainen tai ammattilainen. Osa taikureista pyrkii tekemään monta esitystä päivässä ja osa pyrkii pitämään päivittäisten esitysten määrät maltillisina. Mikäli taikuri tekee usean esityksen päivässä, voi hän silloin todennäköisesti tarjota selkeästi edullisemmin esityksiään.


Taikuri Tuomas Seikun hinnat ovat pitk√§lti seuraavanlaiset: yritysjuhlat 500‚Äď1200 euroa, yksityiset juhlat (kuten syntym√§p√§iv√§t) 400‚Äď1000 euroa. Lasten tapahtumat 500‚Äď1000 euroa. Lasten syntym√§p√§iv√§t 200‚Äď300 euroa. Tuomas pyrkii antamaan asiakkaalle aina mahdollisimman hyv√§n tarjouksen toteuttamalla matkat kustannustehokkaasti, mik√§li se on mahdollista. K√§yt√§nn√∂ss√§ t√§m√§ tarkoittaa sit√§, ett√§ mik√§li esitykseen ei tarvita suurta √§√§nentoistoa tai ne l√∂ytyv√§t esiintymispaikalta, k√§ytt√§√§ Tuomas usein julkistaliikennett√§.

Kun mietit ohjelmaa juhliin, on tärkeä miettiä ohjelman luonnetta, teemaa ja sitä, minkälaiset juhlat haluat järjestää. Usein juhliin halutaan musiikkia, joten paikalle kutsutaan bändi tai artisti. Juhlissa voi olla myös koomikko, taikuri tai jonglööri. Kaikki nämä ovat loistavia ohjelmanumeroita juhliin.


Bändin lisäksi erillinen esitys on kuitenkin hyvin suositeltavaa, koska sillä tavoin juhlat jäävät vieraiden mieleen. Lisäksi hyvän esityksen nähtyään vieraat rentoutuvat, tulevat iloiseksi ja vieraiden keskuudessa syntyy paljon keskustelua. Hyvän esityksen jälkeen bändiäkin on mukavampi fiilistellä.


Ohjelmanumeroa valittaessa kannattaa kiinnittää huomiota myös esityksen kestoihin. 30 minuutin esitys on hyvä silloin, kun juhlissa on muitakin esiintyjiä ja esityksiä, mutta mikäli esiintyjiä on vain yksi, tulee silloin esiintyjään panostaa. Taikuri Tuomas Seikku suosittelee tässä tapauksessa 45-60 minuutin esitystä.

Taikuri Tuomas Seikulle on erityisen tärkeää, että yleisöllä on hyvä fiilis ja ketään ei kiusata. Tuomas on jatkuvasti interaktiossa yleisön kanssa ja naurattaa yleisöä tilannekomiikan avulla. Osa Tuomaksen huumorista on ajan mittaan rakentunutta komiikkaa osana taikuutta ja osa täysin improvisoitua tilanteessa syntyvää huumoria.

 

Tuomaksen komiikassa ei syrjitä ketään tai käsitellä arkoja aihealueita. Esityksen tarkoitus puhtaasti naurattaa ja hämmästyttää yleisöä mukavassa kaikille turvallisessa ympäristössä.

Lähtökohtaisesti Tuomakselta löytyy kaikki esityksiin tarvittavat tarvikkeet, kuten pöydät ja äänentoistotarvikkeet. Tuomaksen äänentoistolaitteet riittävät n. 200 henkilön tilaisuuksiin.


Asiakkaan ei tarvitse kuin tilata Tuomas paikalle, Tuomas hoitaa loput. Ottaessasi yhteyttä Tuomakseen, Tuomas kysyy kaikki tarkentavat kysymykset ja tiedot mitä hän tarvitsee esiintymistä varten.