Lasten taikuri juhliin

Lastentaikuudessa lapsia ja lapsen mielisiä  hämmästytetään uskomattomilla, hauskoilla ja tilannekoomisilla taikatempuilla. Tuomaksen lastentaikuudessa taikuus tapahtuu yhdessä lasten ja taikurin yhteisvoimin. Tuomas tulee loistavasti toimeen lasten kanssa ja sen huomaa!


Lapsille suunnattussa taikaesityksessä sattuu ja tapahtuu. Esityksessä taiotaan kolikoita lasten korvista, tehdään opettavaista narutaikuutta, luetaan lasten ajatuksia, väritetään värityskirja taikuuden avulla ja paljon muuta, tilannekomiikkaa unohtamatta! 


Tuomas:


“Taikuriurallani olen lähes aina tehnyt lastentaikuutta. Muutamia vuosia sitten oli kuitenkin aika, jolloin halusin keskittyä vain aikuisille suunnattuun taikuuteen. Nyt olen kuitenkin ottanut lastentaikuuden vahvasti osaksi repertuaariani. Lastentaikuudessa on jotain, joka puhuttelee minua hyvin paljon, ja sitä on aivan ihanaa tehdä! 

 

Tehdessäni taikuutta lapsille, näen itseni niissä lapsissa ja muistan, kuinka itsekin ihastelin taikatemppuja. Haluan, että lapset pääsevät kokemaan samanlaisia kokemuksia taikuudesta kuin muut minun taikuuden kohderyhmät. Ehkäpä joku lapsista innostuu ja alkaa harjoittelemaan taikatemppuja, tai päätyy jopa taikuriksi!”

lastentaikuri

Takaisin etusivulle