Taikuri Porvoo

Taikurikoomikko Tuomas Seikku ‚Äď Taikuutta jo yli 15 vuoden kokemuksella Porvoossa!

Haitko netistä
taikuri Porvoo?

Mik√§li hait netist√§ ”taikuri porvoo”, tulit oikeaan paikkaan. Taikurikoomikko Tuomas Seikku on kotoisin Porvoosta ja esiintyy Porvoossa aktiivisesti. Tuomaksen esityksess√§ yhdistyy taikuus ja komiikka. Esityksiss√§ on my√∂s aina 100%¬† tyytyv√§isyystakuu.

Taikuri vai koomikko?

Saat molemmat!

 

Taikuri Tuomas Seikku on taikurikoomikko! 

 

Taikuri Porvoo:

 

Tuomas on suosittu ammattiesiintyjä. Hänen esiintyessään taikuus tapahtuu pilke silmäkulmassa ja hän tekee taikuutta koko sydämellään. Tuomaksen esityksessä yhdistyy taitavasti taikuus, tilannekomiikka ja lämminhenkinen vuorovaikutus yleisön kanssa, luoden unohtumattoman elämyksen jokaiselle katsojalle.


Tuomas on Suomen suurimman taikuriyhdistyksen Suomen Taikurit ry:n j√§sen. 

Tuomas on tehnyt taikuutta yli 15 vuotta, joten häneltä löytyy paljon kovan tason taikuutta ja esiintymiskokemusta!

Tamperelaisen taikurikoomikko Tuomas Seikun kuva

Promovideo ‚Äď Taikuri Porvoo

Taikuri Porvoo ‚Äď Ohjelmat

Eri tilainteisiin ja tapahtumiin sopii erilaiset ratkaisut. Kenties suunnitteilla on syntymäpäiväjuhlat 50 juhlavieraalle tai pikkujoulut koko 200 henkiselle työpaikalle. Jokaiseen tapahtumaan löytyy ohjelma, jolla nostetaan juhlien tunnelma kattoon!

Lue lisää ohjelmistosta painamalla alla olevia kuvia tai kysy lisää suoraan Tuomakselta!

Taikurikoomikko Tuomas Seikku esiintyy lavalla

Lavaesitys ‚Äď Uskomaton & Hauska jys√§hdys!

Lavataikuus on loistava valinta suurelle yleis√∂lle. Esityksess√§ on paljon tilannekomiikkaa ja uskomatonta taikuutta, joka on suunnattu suurelle yl√∂iselle niin, ett√§ taikuus v√§littyy takariveille asti.‚Äč

Tamperelainen taikur

Close-up Show ‚Äď Ikimuistoinen el√§mys

Lähitaikuusesitys on paras vaihtoehto pienemmälle yleisölle. Esityksessä sattuu ja tapahtuu. Tuomas ottaa paljon kontaktia yleisöön ja tilannekomiikka luistaa taikuuden ohella.

Taikurikoomikko Tuomas Seikku esiintyy Helsinki Magic Showssa

Kiertelev√§ taikuri ‚Äď Taikuutta l√§hell√§!

Kiertelevässä lähitaikuudessa juhlien tunnelmaa nostatetaan siten, että Tuomas siirtyy ihmisjoukkoon esittämään taikuutta pienille ihmisryhmille kerrallaan. Tässä esiintymismuodossa taikuus tapahtuu kirjaimellisesti katsojien nenien alla.

lastentaikuri

lastentaikuus ‚Äď Iloinen ja hauska esitys!

Lastentaikuudessa lapsia ja lapsen mielisiä hämmästytetään uskomattomilla, hauskoilla ja tilannekoomisilla taikatempuilla. Tuomaksen lastentaikuudessa taikuus tapahtuu yhdessä lasten ja taikurin yhteisvoimin.

Miksi valita Tuomas esiintymään Porvooseen?

Laatu

Ammattitaitoista viihdyttämistä yli 15 vuoden kokemuksella 100% tyytyväisyydellä.

Tyytyväisyystakuu

Mikäli et ole esitykseen tyytyväinen, sinulta ei veloiteta mitään.

Asiakaspalvelu

Avoin kommunikointi & yhteydenottoihin vastaus yleensä alle tunnissa.

Asiakaskokemuksia

"Kiitos todella paljon esityksestäsi ja joustavuudestasi kaikkie teknisten laitteiden kanssa. Meillä porukka viihtyi todella ja tuli paljon kehuja sinun esityksestä."
"Naurua, iloa ja jännitystä riitti!
Huikea show!"
"Esitys oli hauska, vauhdikas & etenkin ilmapallo temppu aiheutti keskustelua myös jälkikäteen."
"Kiitokset esiintymisestä se tiesi paikkansa ja antoi aihetta jatkokeskusteluille, kun pohdimme (ja olimme erimielisiä), että miten taiat tehtiin.

Itse sanoisin, ett√§ yleis√∂n osallistaminen oli hieno ja toimiva juttu ja taiathan olivat varsin mainioita ja todella n√§pp√§r√§sti toteutettuja. Aika meni nopeasti sujuvaa showta seuratessa ja mielenkiinto pysyi hyvin yll√§ ja yleis√∂n ‚ÄĚlukeminen‚ÄĚ oli my√∂s todella ammattimaista."
"Tuomas Seikun ohjelmistossa on monipuolisia ja taitavia temppuja ja otti huomioon yksilöllisesti meidän juhlien sankarin sekä lapsivieraat.

Voimme lämpimästi suositella!"
"Tuomas teki hienoja temppuja ja moni jäikin miettimään loppu illaksi miten ne oli toteutettu. Tuomas oli myös hauska ja osasi ottaa yleisön haltuun.

Hänen kanssaan oli myös helppo ja joustava sopia asioista etukäteen ja kaikesta jäi oikein positiivinen mieli!"
Ulla, Yksityiset 50v Syntym√§p√§iv√§juhlat‚Äč‚Äč
Patrik Kaski
Patrik Kaski
08/06/2024
Oli todella hauska ja viihdyttävä!!
Ismo Karhu
Ismo Karhu
03/05/2024
Taikuri Tuomas oli aivan mainio kokemus meidän synttäriporukalle. Sekä lapset että aikuiset tykkäsivät, ja esityksestä puhuttiin paljon jälkeenpäin.
Sirma Pekkanen
Sirma Pekkanen
29/04/2024
Tuomas on mainio taikuri ja showmies. Hauska ja viihdyttävä show. Yhteydenpitokin sujui hyvin ja sovitusta pidettiin kiinni. Voin suositella häntä lämpimästi jos kaipaat hauskaa ohjelmaa juhliisi.
Jaakko Kääriäinen
Jaakko Kääriäinen
15/04/2024
Syntymäpäiväkeikka, 50v Jyväskylässä, huhtikuussa 2024. Tuomaksella oli aivan mahtava show ja lähitaikuus esitys sen päälle. Vieraat on kiitelleet että hauskas oli. Tuomaksen kanssa oli miellyttävä sopia asioista etukäteen ja kaikki toimi kuten oli sovittu. Suosittelen Tuomasta esiintyjäksi juhliin!
Pia Palander
Pia Palander
21/03/2024
Yrityksemme 20 juhlavuoden juhlat. Palaute Taikuri Tuomaksen esityksestä on ollut loistavaa - suosittelemme Tuomasta yritysjuhliin kiitettävin arvosanoin. Kuninkaantien Liikenne Oy
Lilli Sippola
Lilli Sippola
29/11/2023
Naurua, iloa ja j√§nnityst√§ riitti! Huikea showūüĎć
Vili Kojo
Vili Kojo
11/11/2023
Olen nähnyt Taikuri Tuomaksen esityksiä jo monia, mutta jano ei sammu. Kertakaikkiaan mahtava show ja energia! Persoonallinen, elegantti ja lumoava show, mikä ei varmastikaan jätä ketään kylmäksi. Get on! 5/5! Ace of Spades!

Facebook

Instagram

  • tuomasseikku
  • tuomasseikku
  • tuomasseikku
  • tuomasseikku
  • tuomasseikku
  • tuomasseikku
  • tuomasseikku
  • tuomasseikku
Instagram @ tuomasseikku

Tilaa taikuri Porvoo nyt!